14 Temmuz 2012 Cumartesi

Aşıkları evlendirdik!..

Bu sene düğüne doydum resmen. Uzaktan yakından birçok kuzenim, arkadaşım evlendi. Kına geceleriyle beraber bol bol düğün daveti vardı bizim için.

Ama bizim asıl beklediğimiz sevgili Fulya'm ve artık onun müstakbel eşi olan Polat'ın düğünüydü.

Fulya'cığımıza önce çok güzel bir kına gecesi yaptık. Davulla klarnetle iyice eğlendik, trakya havalarıyla kurtlarımızı döktük. Kardeşimden ayırmadığım ve çok sevdiğim kuzenim, giydiği geleneksel kıyafetiyle hem çok şık hem de çok güzel olmuştu. Kınasını yaktık ve bağıra bağıra söylediğimiz şarkılarla ağlatmayı başardık.




Ve 2 gün sonra düğün günü gelmişti...
Erkek tarafı Fulya'yı kalabalık bir konvoy ve çalgıcılar eşliğinde almaya geldi.

Yine bir oyun faslı da kapının önünde oldu...



Düğünleri ise deniz kenarında, yemyeşil çimenlerin üstünde çok hoş bir ortamda gerçekleşti. Pembe tüllerle süslenen beyaz sandalyeler, çimenlerin üstünde çok tatlı gözüküyordu. Ve gelinle damadımız da tabiki...


Düğün güzel yiyecek - içecek ve müzik eşliğinde hemen geçiverdi. Bir ara gelin çiçeğini atmak üzere hepimizi arkasına topladı. Çiçek önüme düşmüş olmasına rağmen almayışım da aile içinde tepkilere neden oldu :) Hem ayakkabının altından ismim de silinmedi zaten :) (gidesim yok demek)



Doyasıya eğlendik, düğün hangi ara bitti hiçbirimiz fark etmedik. Öyle ki gece sona erdikten sonra davetlilerin dağılması 1-1,5 saati buldu.

Buradan tekrar çok sevgili kuzenim Fulya ve Polat'a mutlulıklar diliyorummm.
Darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına...

2 yorum:

  1. inşallah düğünüm olursa senin yanımdan ayrılmanı istemem canım benim! Fulya'cıma mutluluklar dilerim...

    YanıtlaSil
  2. fulya ve Polat a ben de mutluluklar diliyorum...ne güzel bir postta tanıdım sizi..:))

    YanıtlaSil